ʻaoʻao-banner

Aʻoaʻo hoʻonoho ʻana i ka pā kinipōpō keleawe

He mea koʻikoʻi ka hoʻonohonoho ʻana no ka hana o nā kīpē kinipōpō keleawe, hiki i ka hoʻokomo pono ʻole ke hōʻino i nā kiwi a me ka hana hewa ʻole o ka ʻōnaehana hoʻokele wai.

Nā Kūlana Nui

♦ E hōʻoia i ka hoʻohana pono ʻana o nā valves no nā kūlana o ka hoʻokomo ʻana (ke ʻano o ka wai, ke kaomi a me ka mahana).

♦ E hoʻomaopopo i ka lawa o nā valve e hiki ai ke hoʻokaʻawale i nā ʻāpana o ka paipu a me nā lako kūpono no ka mālama ʻana a me ka hoʻoponopono ʻana.

♦ E hōʻoia i ka ikaika kūpono o nā kiwi e hoʻokomo ʻia i hiki ke kākoʻo i ka hiki o kā lākou hoʻohana.

 Pono ka hoʻokomo ʻana i nā kaapuni a pau e hiki ke hoʻāʻo ʻia kā lākou hana ma ke ʻano maʻamau (ma ka liʻiliʻi ʻelua manawa o ka makahiki).    

Hoʻokomo ʻia ʻo Brass Ball Valve FF

s5004

Hoʻokomo ʻia ʻo Brass Ball Valve FM

NA PALAPALA-S5006
Nā kuhikuhi hoʻonohonoho

11

 Ma mua o ka hoʻokomo ʻana i nā valve, hoʻomaʻemaʻe a wehe i nā mea mai nā paipu(ma nā ʻāpana hoʻopaʻa a me nā metala), hiki ke keʻakeʻa a hoʻopaʻa i nā kiwi.

 

 E hōʻoia i ka hoʻolikelike ʻana o nā paipu hoʻokuʻi ʻelua ma kēlā ʻaoʻao kēia ʻaoʻao o ka valve (i luna a me lalo) (inā ʻaʻole ʻaʻole hiki ke hana pololei nā valve).

 

 E hōʻoia i ka pili ʻana o nā ʻāpana ʻelua o ka paipu (i luna a i lalo), ʻaʻole e komo ka ʻāpana valve i nā āpau.Hiki ke hoʻopilikia i ka paʻa o ka pilina, ka hana ʻana o ka valve a hiki ke hana i kahi haki.

1213

♦ No ka ʻoiaʻiʻo, e kau i ka pahu i kahi kūpono e hōʻoia i ka hana ʻana o ka hui.

 

♦ Ma mua o ka hoʻomaka ʻana i ka hoʻopili ʻana, e hōʻoia i ka maʻemaʻe o nā milo a me ke kaomi ʻana.

 Inā ʻaʻole i kākoʻo hope ʻia nā ʻāpana o ka paipu, pono e hoʻopaʻa ʻia no kekahi manawa.ʻO kēia ka mea e pale aku ai i ke kaumaha pono ʻole ma ka valve.

 

♦ ʻO nā lōʻihi manaʻo i hāʻawi ʻia e ISO/R7 no ka paʻi ʻana, ʻoi aku ka lōʻihi ma mua o ka mea i koi ʻia, pono e kaupalena ʻia ka lōʻihi o ke kaula,hoʻohana PTFE lipine e hōʻoia i ka paʻa o ka hoʻopaʻa ʻana, ae nānā ʻaʻole e kaomi pono ka hopena o ka paipu a hiki i ke poʻo o ke kaula.

♦ E hoʻonoho i nā paipu paipu ma nā ʻaoʻao ʻelua o ka valve.

 

♦ Inā e kau ana ma luna o ka ea me ka PER paipu a me nā hoses, pono e kākoʻo i nā paipu a me nā paipu me ka hoʻopaʻa ʻana e pale aku i ka pilikia ma ka valve.

 

♦ I ka wā e wili ai i ka valve, e hōʻoia ʻoe e hoʻololi wale ma ka ʻaoʻao wili ma ka ʻaoʻao 6 pau.E hoʻohana i ka ʻōniʻoniʻo a i ʻole ke kīwī hiki ke hoʻololi ʻia a ʻaʻole i ka pihi monkey.

 

 Mai hoʻohana i kahi vice e hoʻopaʻa i nā paʻa o ka valve.

 

 

♦ Mai hoʻopaʻa i ka valve.Mai ālai me nā mea hoʻonui ʻia no ka mea e hiki ke nahā a nāwaliwali paha ka pahu.

 

♦ Ma keʻano laulā, no nā valve a pau i hoʻohana ʻia i nā hale a me ka hoʻomehana, mai hoʻopaʻa ʻia ma luna o kahi torque o 30 Nm

 

ʻAʻole kūlike nā ʻōlelo aʻoaʻo a me nā ʻōlelo aʻoaʻo ma luna i kekahi hōʻoia.Hāʻawi ʻia ka ʻike ma ka laulā.Hōʻike ia i nā mea pono ʻole a pono e hana ʻia.Hāʻawiʻia ia e hōʻoia i ka palekana o nā limahana a me ka hilinaʻi o nā valves.Pono e hahai ʻia nā ʻōlelo aʻoaʻo ma ka wiwo ʻole.


Ka manawa hoʻouna: Mar-26-2020