ʻaoʻao-banner

Pono e hoʻokomo i ka valve butterfly

1. Ma mua o ka hoʻokomo ʻana, e nānā ʻaʻole nalo nā ʻāpana a pau o ka valve butterfly, pololei ke kumu hoʻohālike, ʻaʻohe ʻōpala i loko o ke kino valve, a ʻaʻohe paʻa i ka solenoid valve a me ka muffler.

 asdadasda

2. E kau i kaNA PALAPALAa me ka cylinder i loko o ke kūlana pani.

3. E ku'i i ka pahu ku'ekue i ka valve ('o ka 'ao'ao ho'okomo 'ana he 'ano like 'ole a pololei 'ole i ke kino valve), a laila e nānā i ke ku'i 'ana o nā puka wili, 'a'ole nui loa ka 'a'e.Inā he haʻahaʻa iki, e hoʻohuli liʻiliʻi i ke kino cylinder., A laila e hoʻopaʻa i nā wili.

4. Ma hope o ka hoʻokomoʻana, e hoʻopau i ka valve butterfly (ʻo 0.4 ~ 0.6MPa ke kaomi o ka ea ma lalo o nā kūlana maʻamau), a pono e wehe a paniʻia ka valve solenoid me ka lima i ka wā o ka hana debugging (hiki i ka hana lima ke hana pono ma hope o ka solenoid valve coil. de-energized), a nānā i ka wehe ʻana a me ka pani ʻana o ka valve pneumatic butterfly.Inā ʻike ʻia ka paʻakikī o ka valve i ka hoʻomaka ʻana o ka wehe ʻana a me ka pani ʻana i ka wā o ka hana debugging, a laila he mea maʻamau, pono ʻoe e hoʻemi i ka hahau ʻana o ka cylinder (ʻo ka hoʻoponopono ʻana i nā ʻōkuhi ma nā ʻaoʻao ʻelua o ka cylinder. Pono e hoʻololi i loko i ka manawa like, a pono e neʻe i ka valve i kahi ākea i ka wā o ka hoʻoponopono ʻana. , A laila e hoʻopau i ke kumu ea a hoʻoponopono hou) a hiki i ka wehe ʻana o ka valve a pani mālie a pani ʻole me ka leakage.Pono e hoʻomaopopo ʻia hiki ke hoʻololi i ka silencer hiki ke hoʻololi i ka wikiwiki o ka wehe a me ka pani ʻana o ka valve, akā ʻaʻole pono e hoʻoponopono liʻiliʻi, inā ʻaʻole hiki ke hana ka valve.

5. Pono e maloʻo ka Defa ma mua o ka hoʻokomo ʻana a ʻaʻole mālama ʻia ma ka lewa ākea

6. E nānā i ka pipeline ma mua o ka hoʻokomo ʻana i ka valve butterfly no ka hōʻoia ʻana ʻaʻohe mea ʻē aʻe e like me ka welding slag i ka pipeline.

7. He haʻahaʻa ka wehe ʻana a me ka pani pani ʻana o ke kino valve butterfly, a ʻo ka torque o ka valve butterfly e kūlike me ka torque o ka mea hana i koho ʻia.

8. Ua pololei nā kikoʻī o ka flange no ka hoʻohui ʻana i ka valve butterfly, a ua kūlike ka flange pipili paipu i ka maʻamau flange valve.Manaʻo ʻia e hoʻohana i nā flanges kūikawā no nā valve butterfly ma kahi o nā flanges welding flat.

9. E hōʻoia i ka pololei o ka welding flange.Ma hope o ka hoʻokomo ʻia ʻana o ka valve butterfly, ʻaʻole pono e wili ʻia ka flange e pale aku i ka hū ʻana i nā ʻāpana ʻōpala.

10. Pono ke kikowaena paipu i ho'okomo 'ia me ka valve butterfly i ho'okomo 'ia.

11. E hoʻokomo i nā ʻaukā āpau a hoʻopaʻa lima iā lākou.E hōʻoia ʻia ua hoʻopili ʻia ka valve butterfly a me ka flange, a laila e wehe a pani ʻia ka valve butterfly e hōʻoia i ka wehe a me ka pani ʻana.

12. E wehe piha i ka valve.E hoʻohana i kahi wīwī e hoʻopaʻa i nā kī ma ke ʻano diagonal.ʻAʻole pono nā mea holoi.Mai hoʻopaʻa i nā kī i mea e pale ai i ka deformation koʻikoʻi o ke apo valve a me ka nui o ka wehe ʻana a me ka pani ʻana.


Ka manawa hoʻouna: Jan-18-2022